Onze backend voor organisatoren en club beheerders is beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels. Het inschrijvingsproces en de deelnemer- en/of ledenaccounts zijn beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels en Duits. Support is er in Ned, fra en Engels.

Als organisator kan je zelf kiezen in welke talen je het inschrijfproces wil beschikbaar stellen. Je dient enkel de benamingen van jouw opties, jouw tooltips en andere variabelen zelf in de nodige talen te voorzien.

Eén team verantwoordelijke maakt zelf online een groep aan. Een groep is steeds voor één event. Hij configureert welke opties zijn leden mogen kiezen. Vervolgens kan hij zelf mensen toevoegen of zijn/haar unieke groepscode doorgeven. Via deze code kunnen mensen zich zelf registeren via hun Larssie account en zo aan de groep worden toegevoegd zonder direct te moeten betalen. Van zodra iedereen zich heeft geregistreerd, sluit de verantwoordelijke alles af, genereert de factuur en betaalt in 1 keer alle registraties. Dit kan online of met bankoverschrijving.

Als organisator kan je groepsinschrijvingen toelaten voor enkele bedrijven ( aan te raden) of voor iedereen.

Larssie is volledig advertentie vrij en zal dit ook altijd blijven. Als je een directe link op jouw site naar jouw event op Larssie plaatst, kan men niet navigeren of doorklikken naar andere events. Maw mensen gaan nooit iets te zien krijgen van andere organisaties en/of adverteerders. De data van deelnemers is trouwens ook niet toegankelijk voor andere organisatoren. Indien mensen via de directe link www.larssie.com de portaal bezoeken zien ze WEL alle events...

Nadat deelnemers hun gegevens zoals email adres, telefoonnummer, geboortedatum etc invullen, die nodig zijn om zich te registeren voor een event, wordt hen ook gevraagd om een paswoord op te geven. Op deze manier heeft iedereen een eigen Larssie account zonder extra moeite, waar al zijn/haar inschrijvingen in bewaard blijven. De account is nodig omdat aan elke account een credit balans is gekoppeld. Zelf annuleren en/of opties, afstanden downgraden en inschrijvingen doorverkopen leveren allen immers credits op. Credits ( 1 credit = 1 euro ) zijn dan te gebruiken bij toekomstige inschrijvingen.

Als organisator of sportclub is het gebruik van Larssie  helemaal gratis. Deelnemers en/of leden betalen bij elke inschrijving of lidmaatschap een vaste verwerkingskost van 1 euro voor bedragen onder 15 euro. Boven 15 euro komt bovenop de 1 euro nog  2,5% van het inschrijvingsbedrag erbij. Deze bedragen zijn exc BTW.

U hebt wel de mogelijkheid om per event of per abonnement deze kost te verbergen, zodat diegene die inschrijft geen extra administratiekost te zien krijgt en het een ALL-IN prijs is. Gedeeltelijk verbergen is ook mogelijk..

Opgelet - de aangerekende administratiekost is niet enkel voor de inschrijving. Deze dekt ook de service nadien en het gebruik van Larssie nadat de deelnemers is inbegrepen : zelf inschrijven aanpassen, annuleren, tickets aanmaken, email ontvangen etc..

Dankzij onze gloednieuwe terugbetaling of REFUND  module is het terugbetalen van ingeschreven deelnemers makkelijk. Met 1 klik kan je iedereen gelijktijdig dankzij onze eigen API die in connectie staat met de payment provider MOLLIE terugbetalen. Het bedrag wordt automatisch op hun rekening of kredietkaart teruggestort. Welk bedrag bepaal je als organisator zelf. Ook kan je kiezen voor een refund in Larssie credits, die men dan later opnieuw kan gebruiken om in te schrijven voor een volgende editie

Ook kan je enkele mogelijkheden configureren waaruit deelnemers zelf kunnen kiezen. Hier bepaal je de verschillende bedragen als organisator zelf. Door enkel mogelijkheden aan te bieden die geen 100% van het oorspronkelijk bedrag zijn, kan je beroep doen op de solidariteit van uw deelnemers.

Naast de online inschrijvingen en de communicatie met uw deelnemers kunnen wij u ook de tijdwaarneming voor uw evenement aanbieden via onze partner SQM Time. SQM Time zal dan ook voor u de support regelen vanuit Larrsie en daarmee een soepele verbinding zijn tussen inschrijven en tijdwaarneming. Voor meer informatie bekijk de website van SQM Time

Na een intake gesprek, geeft Je account manager je enkele adviezen en tips. Nadien configureert hij je event en/ abonnement. Je hoeft dus helemaal niets te doen. Wel kan je zelf inloggen op ons backend dashboard met je backend gebruiker account en indien nodig zelf enkel dingen makkelijk aanpassen.

Is jouw event of lidmaatschap toe aan een 2de editie dan kan je met 1 klik dit event dupliceren en zo aan elkaar verbinden om de statistieken te vergelijken tussen beide edities.

Al de data van uw deelnemers is ten allen tijde ter uwer beschikking en tevens uw verantwoordelijk. Larssie gaat deze nooit doorgeven aan derde partijen, andere organisatoren en nooit zelf gebruiken voor promotionele en andere doeleinden.

Het platform is compleet conform de huidige GDPR regels, gebruikers kunnen steeds bekijken wat er wordt bijgehouden en ze kunnen ook hun account volledig opzeggen, waarbij al hun gegevens worden verwijderd

Dankzij onze Europese Payment Provider Mollie beschikken we steeds over de nieuwste betalingsmiddelen. Carte Bancaire, Maestro, Visa, Bancontact, Ideal, Sofort, Giropay, Apple Pay en alle Bank betaalknoppen zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Iedereen uit elk land kan uit enkele mogelijkheden kiezen.

De maandelijkse uitbetaling gebeurt automatisch via IBAN overschrijving elke 5de van de maand. U ontvangt via mail een uitgebreid overzicht met daarop alle details van de afgelopen maand. U ziet er de totale sales ( inschrijvingen, T-shirts, Maaltijden, donaties goede doelen etc) op in zijn totaliteit en opgesplitst per event.