Dankzij een partnership met mailjet kan jij als organisator gratis gebruik maken van de smart mailing module. De database is altijd up to date en houdt rekening met annuleringen en wissels die deelnemers zelf uitvoeren. Via onze geavanceerde filter kan je heel precies je doelpubliek gaan bepalen. 

Vb. Stuur een mail naar alle mannen, Nederlandstalig, boven de 40 jaar, die wonen in de provincie West-Vlaanderen en die als optie een T-shirt hebben gekocht .

De module is voorzien van enkele mooie html templates. Je kan kiezen om in Plain Text of in html te mailen en verschillende variabelen zijn beschikbaar : {voornaam}, {afstand}, {borstnummer} {QR-code}

Nooit meer exporten naar Mailchimp of Directmail ea ! Nooit meer extra gaan betalen voor mailings te sturen

Als organisator bepaal je welke optie(s) en tot wanneer deze zelf door de deelnemers kunnen aangepast worden. Deelnemers kunnen via hun account NA hun inschrijving nog T-shirts en medailles bijbestellen, van afstand veranderen, hun inschrijving aan een vriend toewijzen en zelfs doorverkopen aan iemand die ze niet kennen is mogelijk.

Doordat ze dit zelf doen, heb jij als organisator hier geen extra meer werk aan. Tijdens het eerste jaar Larssie deden deelnemers zelf volgende handelingen zonder enige tussenkomst van de organisator. 

annuleren : 2994
upgrade van afstand of extra optie nadien bijbestellen : 563
downgrade van afstand : 1089
Veranderen van opties die geen invloed hebben op prijs : 1367
Toewijzen aan een vriend : 278
Verkopen aan iemand anders : 342

EVENT IS GEANNULEERD - Dankzij onze gloednieuwe terugbetaling of REFUND  module is het terugbetalen van ingeschreven deelnemers makkelijk. Met 1 klik kan je iedereen gelijktijdig dankzij onze eigen API die in connectie staat met de payment provider MOLLIE* terugbetalen. Het bedrag wordt automatisch op hun rekening of kredietkaart teruggestort. Welk bedrag bepaal je als organisator zelf. Naast een echte terugbetaling in geld kan je kiezen voor een refund in Larssie credits, die men dan later opnieuw kan gebruiken om in te schrijven voor een volgende editie

Ook kan je enkele mogelijkheden configureren waaruit deelnemers zelf kunnen kiezen. Hier bepaal je de verschillende bedragen als organisator zelf. Door enkele mogelijkheden aan te bieden die geen 100% van het oorspronkelijk bedrag zijn, kan je beroep doen op de solidariteit van uw deelnemers.

DEELNEMER ANNULEERT ZIJN INSCHRIJVING - Je bepaalt zelf eerst de annulering voorwaarden per event. Hier kan je verschillende periodes instellen. Vervolgens bepaal je de terugbetaling methode : Virtuele credits die aan een deelnemer zijn Larssie account worden toegewezen, een terugbetaling op zijn bankrekening via de API verbonden aan onze payment provider MOLLIE*  of beiden.


* Voor elke automatische terugbetaling via onze API verbonden met de  payment provider Mollie wordt een kleine kost aangerekend, die ten laste is  van de deelnemer of van de organisator. Terugbetaling via credits zijn helemaal gratis

Elke dag kan je gaan bekijken hoe jouw "sales" van jouw event het doen in vergelijking van de vorige editie. Er wordt steeds rekening gehouden met het aantal dagen voor het event, dus ook als het event op de kalender verschoven is, zijn de cijfers correct. Groen betekent dat er meer inschrijvingen zijn, rood net het omgekeerde.

Hieronder een vb van een evenement dat heel goed draait. Enkel de plooibare cups gaan niet goed :-)

Maak nu zelf eigen marketing campagnes. Maak een unieke link van jouw event op Larssie aan en plaats die link in een nieuwsbrief, achter een Facebook advertentie, achter een banner. Geef ze aan ambassadeurs of plaats hem gewoon op jouw Social media account(s)

Via ons ingebouwd tracking systeem  ( cookies ) kan je perfect de conversies ten alle tijden raadplegen. Bekijk hoeveel mensen op jouw link hebben geklikt, hoeveel mensen er zich hebben hebben ingeschreven en hoeveel opbrengst deze link heeft gegenereerd. Betaal nooit meer teveel voor een banner of een advertentie want... meten is weten !